Loading

Çfarë lloj veture dëshironi? Ofertat më të volitshme për ju

Peugeot 208

Start from €29.99 / per day
2014 Petrol Manual 98000

VW Touareg

Start from €0.00 / per day
2013 Diesel Automatik 122000

VW Polo Diesel

Start from €29.99 / per day
2012 Diesel Manual 112000

VW Polo BlueMotion

Start from €29.99 / per day
2015 Petrol Manual 56000

VW Polo

Start from €29.99 / per day
2016 Petrol Manual 32000

VW Golf 6 2.0

Start from €39.99 / per day
2013 Diesel Manual 165000

VW Golf 6 2.0

Start from €39.99 / per day
2013 Diesel Manual 172000

VW Bora

Start from €26.99 / per day
2005 Diesel Manual 178000

Skoda Rapid

Start from €39.99 / per day
2015 Diesel Manual 85000

Skoda Octavia

Start from €37.99 / per day
2015 Diesel Manual 98000

Historik i shkurtër rreth RENT A CAR GETI Rreth nesh

Rent a Car Geti është kompani e themeluar në vitin 2016,simotër e kompanisë Radio Taxi Geti.
Duke parë nevojën e tregut vendor dhe rajonal për ofrimin e makinave dhe shërbimeve cilësore kemi vendosur të hapim këtë kompani me synim përmbushjen e kërkesave të tregut dhe klientëve.
Rent a Car Geti është në shërbim të klientëve 24 orë në ditë/7 ditë në javë,duke ju ofruar makina cilësore të markave të njohura si:VW(Polo,Golf V,Golf VI,Golf VII,Touran me 7 ulëse) ; SKODA(Octavia,Fabia) ; FORD(Focus) ; PEUGEOT(307).
Rent a Car Geti ofron makina e saj me porosi në:AIROPORTIN E PRISHTINËS,AIROPORTIN E TIRANËS, NË AIROPORTIN E SHKUPIT si dhe në të gjithë hotelet në Prishtinë.
Poashtu për klientët ofrojmë edhe shëtitje me shofer në të gjithë teritorin e Republikës së Kosovës.

Rent a Car Geti is company established in year 2016,twin of company Radio Taxi Geti.
Seeing the needs of local and regional markets for the provision of high quality vehicles and services,we have decided to establish this company in order to accomplish our market and clients needs.
Rent a Car Geti is in service for it`s clients 24/7,offering high quality vehicles like:VW(Polo,Golf V,GolfVI,Golf VII and Touran with 7 seats included) ; SKODA(Octavia,Fabia) ; FORD(Focus) ; PEUGEOT(307).
Rent a Car Geti offers ordered vehicles in:Prishtina International Airport,Tirana International Airport and Skopje International Airport.
Also for our clients we offer organised tours around territory of Republic of Kosovo.

Shiko të gjitha veturat REZERVO TANI

Zgjedh veturen e endrrave tua Zgjidh Modelin

29.99 /per a day
0.00 /per a day
29.99 /per a day
29.99 /per a day
29.99 /per a day
0.00 /per a day
35.99 /per a day
29.99 /per a day
37.99 /per a day
49.99 /per a day
29.99 /per a day
29.99 /per a day
29.99 /per a day
29.99 /per a day
39.99 /per a day

Pyetjet më të shpeshta FAQ

Pasi që të kryhet abonimi i veturës tuaj, veturën mund ta dorëzoni në vendin ku e merrni ose në njërën prej pikave si psh. Në airoportin Adem Jashari, në airoportin e Shkupit, në airoportin e Shqipërisë apo në njërin nga hotelet në Prishtinë. Dorëzimi bëhet në bazë të kontratës në kohën e abonimit, dhe bëhet personalisht nga abonuesi.
Vetura mund të merret në Bulevardin Bill Klinton në Prishtinë, në lagjen Përroi i Njelmët në Prishtinë. Rezervimi mund të bëhet online ose përmes numrave të telefonit, dhe veturën mund të e pranoni në Airoportin Adem Jashari, në Airoportin e Shkupit, në Airoportin e Shqipërise, ose në njërën nga Hotelet në Prishtinë.
Të gjitha veturat janë të pajisura me Polisën e Sigurimit të obligueshëm si dhe me sigurimin TPL+. Për qdo problem evental mirren organet kompetente.
Once done your subscription type, the vehicle can lodge in the place where you get points or in one of eg. Airport Adem Jashari, at the Skopje airport, the airport of Albania or in one of the hotels in Pristina. Delivery is made under contract at the time of subscription, and made personally by the subscriber.
Cars can be taken on Bill Clinton Boulevard in Pristina, in the neighborhood of Përroi i Njelmët in Pristina. Reservation can be made online or through the telephone numbers, and the car can accept Airport Adem Jashari, Airport Skopje Airport Albania or in one of the hotels in Pristina.
All cars are equipped with the compulsory insurance policy with insurance and TPL +. Evental taken every problem for authorities.

LAJMET E FUNDIT RRETH RENT A CAR GETI

About
12
Oct
By admin | 0 |

Sherbimet tona..

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea …

Car Service
17
Oct
By admin | 0 |

Kush jemi ne?

Rent a Car Geti është kompani e themeluar në vitin 2016,simotër e kompanisë Radio Taxi Geti. Duke parë nevojën e tregut vendor dhe rajonal për ofrimin e makinave dhe shërbimeve cilësore kemi vendosur të hapim këtë …

Na kontaktoni pa hezitim!! QËNDRONI NË KONTAKT ME NE

Për çdo lavdatë, kritikë, kërkesë, sygjerim etj., mund të na shkruani duke plotësuar këtë formular:

  • Adresa: Bulevardi Bill Clinton
  • Telefoni: +383 44 205 500
  • +383 49 11 76 76
  • Orari punës: 24h

LOKACIONI