Loading

Kush jemi ne?

Rent a Car Geti është kompani e themeluar në vitin 2016,simotër e kompanisë Radio Taxi Geti. Duke parë nevojën e tregut vendor dhe rajonal për ofrimin e makinave dhe shërbimeve cilësore kemi vendosur të hapim këtë …

Sherbimet tona..

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea …