Loading

Kush jemi ne?

Rent a Car Geti është kompani e themeluar në vitin 2016,simotër e kompanisë Radio Taxi Geti. Duke parë nevojën e tregut vendor dhe rajonal për ofrimin e makinave dhe shërbimeve cilësore kemi vendosur të hapim këtë …